انجام ۲۰۰ عملیات آتش‌نشانی مرتبط با سیل مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) غربالگری جنین ممنوع شده یا استاندارد؟ محمد، دومین نام پرطرفدار پسران در انگلستان شد! تداوم بارش شدید باران و تگرگ در خراسان‌رضوی | انسداد ۳ مسیر جاده‌‌ای در استان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوت یک موتورسوار براثر تصادف در میدان استقلال مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعداد تماس‌های اورژانس مشهد رکورد زد | از تماس‌های غیراورژانسی بپرهیزید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمالاً دیگر بارشی به این میزان در مشهد نداریم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات اجرای مرحله دوم طرح هوشمند کنترل سارقان با پابند الکترونیک امتحانات نهایی دانش‌آموزان لغو شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ناتوانی در صدور کارت امتحانات نهایی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | شدت بارش‌ها از روز یکشنبه کاهش می‌یابد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دانش‌آموزان بدون کارت امتحان نهایی، به مدرسه یا میزخدمت مستقر در نواحی آموزش‌وپرورش مراجعه کنند میدان امام علی (ع) به امام حسن (ع) بسته شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از سکه ولایت عهدی امام رضا(ع) در مشهد کشف ۴۰ کیلوگرم چای تریاکی در فرودگاه امام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حضور ۳۸۰ پزشک و پرستار در شهرستان‌های خراسان‌رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب بیش از ۴ هزار تماس با اورژانس مشهد درپی بارش باران‌های سیل‌آسا خسارت ۴۵ هزار میلیارد ریالی سامانه بارشی اخیر به بخش کشاورزی خراسان‌رضوی تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چند پیشنهاد کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی

  • کد خبر: ۱۷۲۳۲۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۲۵
چند پیشنهاد کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یکی از مهمترین محصولاتی است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود. اما با سرد شدن هوا رنگ و طعم گوجه فرنگی‌های قرمز تغییر می‌کند و جای خود را به گوجه فرنگی‌های گلخانه‌ای می‌دهد. برای حل این مشکل چند پیشنهاد کاربردی برایتان آماده کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، گوجه فرنگی یکی از مهمترین و کاربردی‌ترین محصولاتی است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود و تقریبا برای درست کردن بسیاری از خورشت‌ها یا سوپ‌ها به آن نیاز دارید. گوجه فرنگی در فصل تابستان فراوان است؛ اما در فصل پاییز و زمستان کم می‌شود؛ همچنین گوجه‌های فصل تابستان بسیار آبدار و خوشرنگ هستند، برعکس گوجه‌های فصل پاییز و زمستان که رنگ ندارند و معمولا سفت و خشک هستند.

بسیاری از کدبانو‌ها در فصل تابستان سعی می‌کنند مقداری گوجه فرنگی داخل فریزر ذخیره کنند. ما در این مطلب می‌خواهیم سه روش کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با صرف زمان کم و اشغال کردن جای کمتری در فریزر، گوجه فرنگی را ذخیره کنید؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

یکی از روش‌های ذخیره کردن گوجه فرنگی این است که ابتدا گوجه فرنگی را بشویید؛ سپس آن را به صورت حلقه‌های کلفت برش بزنید. حالا روی یک سینی یا تخته گوشت سلفون بکشید و حلقه‌های گوجه فرنگی را کنار هم روی سلفون بچینید. اگر تعداد حلقه‌ها زیاد است، روی لایه اول سلفون بکشید و لایه دوم حلقه‌ها را روی سلفون بچینید. سینی حلقه‌های گوجه فرنگی را چند ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ ببندد؛ سپس از فریزر خارج کنید و حلقه‌های گوجه یخ زده را داخل کیسه فریزر یا زیپ کیف بریزید و داخل فریزر نگهداری کنید.

روش دوم برای ذخیره کردن گوجه فرنگی این است که گوجه‌ها را بعد از شستن خرد کنید و داخل کیسه زیپ کیف بریزید و بعد داخل فریزر نگهداری کنید.

روش سوم برای ذخیره کردن گوجه فرنگی این است که گوجه‌ها را بعد از شستن داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و آن‌ها را کاملا میکس کنید؛ سپس گوجه میکس شده را داخل قالب سیلیکونی مخصوص کاپ کیک یا ته چین بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند. بعد از اینکه گوجه میکس شده یخ بست، آن را به راحتی از قالب جدا کنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و بعد در فریزر نگهداری کنید. هر زمان که به گوجه فرنگی نیاز داشتید، می‌توانید یکی از آن‌ها را از کیسه فریزر خارج و به غذا اضافه کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->